Homecoming Week!

Nu är homecomingveckan över. Det var jätteroligt men även mycket som hände varje dag. Som jag tidigare sa så var det olika teman som man klädde ut sig till varje dag. Alla klädde inte ut sig men några gjorde och de gick verkligen in för det. Jag var även den enda utbytesstudent som klädde ut sig så amerikanerna blev impornerade.

Jag missade första dagen då jag var på väg hem från Nebraska, då var det pyjamas dag vilket hade varit jätteskönt. Får ta det en annan dag när jag är för trött för att klä på mig istället.


På tisdag var det Senior Citizen day, alltså alla som är senior på skolan skulle klä ut sig till gamlingar. Jag hade alla kläder redo för tisdagen men jag blev orolig eftersom att jag inte viste hur mycket alla andra skulle klä ut sig. Men när jag kommer utklädd som en gammal tant till skåpen så är det som att komma till ett ålderdomshem. Många gick verkligen in för det hade käppar peruker stoppning, ja allt! På kvällen var det Homecomingfirande på skolan. De hade mat och massa spel för "kungligheterna" (de som kunde bli valda till Homecoming king and queen). Efter det var det Iron man match vilket är killar som spelar vollyboll som är en "tjejsport" samt Powder Puff game vilket är tjejer som spelar amerikansk fotboll "killsport". Den kvällen var High School spirit på hög nivå!


Jag en Junior (de hade minnestota sports day) och Tori som var Homecoming Royalty.


På Onsdagen var det dags för Wacky Wednesday, man fick klä ut sig till vad som helst i princip. Det fanns några som hade kycklingdräkter, Ior dräckt mm. De fledsta tjejer var färgglatt klädda med missmatchade kläder. På kvällen åkte jag hem till några kompisar och vi gjorde tröjor till fredagen.


Jag och Taylor under Photogrophy


På Torsdagen var det klass color day, så alla klasser hade var sin färg. Seniors var svarta, Juniors blåa, Sophmors gröna och Freshman Lila. Vi fick gå ifrån tidigare från skolan för att åka iväg till en fotbollsmatch 1,5 h bort. Mitt lag Junior Varisty vann även denna, så vi vann alla matcher förutom en som vi spelade oavgjort. Tråkigt att man inte kan gå vidare till stat med JV för vi hade klarat det! Efter vår match spelade varisty som förlorade... Vi åt middag tillsamans hejjade på varandra och kom hem vid midnatt!


Varannan Sr varannan Jr


Fredag var det School Color day, vi skulle visa vår "Cardinal Pride". Några hade fått tröjor från Fotbollslaget, några hade sina tävlingskläder men jag och några till hade gjort våra egna tröjor. Vi hade bara halvtimmeslektioner hela dagen och efter lunch så utsåg de Homecoming King and Queen. Det var jättefin cermoni med deras föräldrar och de hade jättefina klänningar. Efteråt gick vi direkt till idrottsalen där vi hade pepraly. Vi laddade för kvällens match med sånger dans, cheerleaders, lekar mm. Vid 4 var det dags för parad genom staden. Alla sporter hade var sin "float", sen gick vi och delade ut leksaker och godis. Jag skulle gå hem äta och byta om men några vänner bjöd med mig till en mexaicansk resturang så gick och åt med dem. Bytte om snabbt hos henne och sedan var det dags för Homecoming game. Vi vann stort... 65-13 vilket är en vinst med typ 6 tuchdowns. Sen gick vi direkt till dansen som var i skolan. Det var inte uppklätt vilket var synd och inte speciellt dekorerat, lite lågstadiedisco över det hela. Men alla dansade och hade kul så det blev roligt det också!


Jag och ceerleader!



Soccertjejerna är redo för paraden!


Jag och några andra på dansen!


I helgen har jag inte haft någon röst så har bara sovit! Känner många här nu så kan alltid fråga någon om jag kan hänga på vilket känns jättebra. Betalade även min resa till Chicago och till Hawaii idag så livet leker! Allt är jättebra här och nu kommer det lugna ner sig för är klar med fotbollen. Ångrar inte en sekund att jag åkte, har bara varit här 6 veckor, har upplevt så mycket och har en massa roligt framför mig! Kommer alltid sakna min familj dock!

Köpte även ett par öronmuffar med inbyggda hörlurar, ascooolt! De var på rea också, gillas mycket!


// Helen


Kommentarer
Anonym

Åhhh vad kul att du har det så bra! Nu får du prova nån ny sport tycker jag :)

2011-10-11 @ 11:56:16
Äiti

Nyttää kivalta!! 6 viikkoa on mennyt nopeasti. Nauti kaikesta kivasta uudesta!

2011-10-11 @ 20:30:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Helen i USA -

High School 2011-2012

RSS 2.0