blogg.se....

Gud vad irriterad jag blir alltså. Har fixat länge med designen jag hade men nu för att blogg.se har skaffat nytt utseende så har även min blogg blivit helt konstig och skriver text ovanpå sig själv samt lägger reklam mitt i inläggen. Inte okej alltså! Ni får tyävrr försöka stå ut med denna skruttiga design och inlägg som knapt går att läsa. Har inte tid nu sista tiden att fixa det tyvärr! 
 
//Helen

Fråga 19.06.12

Kajsa 
Hejsan! Jag har några frågor som jag skulle bli jätteglad om du kunde svara på då jag har läst din blogg och själv blivit sugen på ett utbytesår till USA.

1.Sökte du stipendium? i så fall hur gjorde du det och vart hittar man information det 
2. Hur packade du inför resan? Borde det inte bli ganska mycket kläder etc man behöver ha med sig för ett helt år borta sådär? 
3. Eftersom du åkte med EF så vill jag fråga dig om allt fungerade bra med dem? 
4. och så nu den sista.. Har du några tips och råd inför resan?
 
1. Sökte inga stipendium, det finns en massa information om det men det är väldigt mycket jobb och jag la hellre ner den tiden på riktigt arbete så jag kunde få pengar till resan istället. 
 
2 Packade en väska på 20kg på vägen hit. Tog inte med mig alls mycket kläder med köpte väldigt mycket här. Det finns så bra och billig shopping så det lönar sig inte att ta med sig mycket kläder. Tog bara med mig 3 par byxor några tröjor och sånt, inte alls mycket. På vägen hem får jag nog ha med mig minst två stora väskor fyllt handbagage och funderar på att packa en stor låda och checka in den också. 
 
3. Allt har funkat bra med EF har fått hjälp när jag har behövt och jag har kännt mig trygg under året. 
 
4. Ett tips är bara att HA KUL! Tiden går aldeles för snabbt, prata med allt och alla i början för att hitta dina kompisar och bara försök att leva livet. Testa alla nya saker och ha en positiv syn på allt så kommer ditt år bli det bästa någonsin. 
 
//Helen

Fairmont

Är tillbaka i Fairmont nu efter en lång och härlig rundresa där vi hunnit med LA, San Diego, Grand Canyon, Las Vegas, New York och sen hade jag även tid att göra Minneapolis - St Paul innan jag åkte tillbaka till Fairmont. Har även sagt hej då till min värdsyster då hon är på camp, kommer tyvärr inte att se henne igen innan jag åker, saknar henne redan! Nu har jag mina sista vecka här i Fairmont och det är allt väldigt sorgligt. Det är dock kul att hinna vara med alla här innan jag åker hem och bara få ta det lugnt med alla kompisar innan jag åker hem. Vet inte hur aktiv jag kommer att vara på bloggen nu när det är min sista tid här. Vill inte sitta och blogga vid datorn faktiskt utan ta vara på den tiden jag har kvar. Kanske blir något litet annars blir det från Sverige igen.


//Helen

NYC

Nu har vi kört till Grand Canyon i Arizona och vidare till Las Vegas som för övrigt var riktigt riktig häftigt! Sedan tog vi flyget till New York och har klarat av första dagen och även hunnit med en helikoptertur och ikväll träffade jag en älskad kompis som har varit i Kalifornien ett år, har saknat dig Rebecka!

San diego

Är just nu på road trip med mina föräldrar. Vi har hunnit med LA med alla kuststäder ner mot San Diego, bland annat Newport och Laguna beach. Igår var vi på sightseeing här i San Diego och idag ska vi köra ut mot Grand Canyon och Las Vegas. Har inte tillgång till min dator då jag lämnade den i Minnesota så blir tyvärr inga bilder just nu. Försöker skriva små uppdateringar bara så ni ska veta att jag lever. Svarar även på frågor när jag kommer tillbaka till älskade Minnesota om en vecka!

\\Helen

Graduation Weekend

//Helen

Graduation!

Har jättemycket på gång just nu. Skolan är slut min familj är här och hade graduation och min fest idag! Livet leker och tiden går aldeles för snabbt! Imorgon tar jag planet till LA för en roadtrip med min familj, kommer uppdatera mera så snart jag hinner.

Helen i USA -

High School 2011-2012

RSS 2.0